Red Tigers nya slots med free spins

Red Tiger har redan hunnit lansera fyra nya videoslots i år och har många fina titlar på väg. Vi har provspeleat och är riktigt imponerade. Dom är fulla av golden spins, rolling respins och rio spins! Red Tiger släpper alltid sina spel globalt och här kan du läsa mer om spel på den globala marknaden. Men fortsätt läs för att få ett hum om deras nya slots.

Free Spins Slots

Rio Stars

Rio Stars är ett av de senaste släppen från Red Tiger och här får man direkt följa med på dansant karneval i Rio de Janeiro! Samba trummorna och dom snurrande hjulen fungerar fint ihop och det här är en riktigt engagerande slot. Spelet är fyllt med grymma funktioner som Carnival Reels, Rio Dancers, Rio Multiplier, Mega Wild och Free Spins. Vilket innebär att du som gillar free spins kommer älska Rio Spins. Om du får 1, 3 eller 5 Rio Spins symboler får du nämligen en slumpmässig mängd free spins. Varje spin under Rio Spins kan sätta igång karneval trummorna och ge dig Bonus Spins! Med andra ord det här är en färglad och härlig videoslot som kommer ge dig många timmars spelglädje och free spins.

Dice Dice Dice

Här har vi en klassisk arkadspels slot fullsmetad med multipliers och free spins! Riktigt slotmaskins tema när det är som bäst! Om tärningarna rullar rätt kan du få en multiplier så stor som 5,000x. När rolling respins är aktiverat är det här en riktig thriller till slotmaskin. Med en wild symbol som Lucky Dice och övriga frukter, diamanter och symboler så skapar den här sloten den perfekt känsla av unik 80 tals arkadmaskin. Den kanske inte innehåller lika mycket free spins som Rio Stars men den är ändå en solklar ny favorit bland mina slots.

Jewel Scarabs

Jewel Scarabs var Red Tigers första spelsläpp för i år och här får vi följa med till Egypten och gyllene amuletter. Om man får tre wild scarabs så aktiveras Golden Spins! Det är den här slotens version av free spins och den är riktigt snyggt gjord. Så med Wild Scarabs och Golden Spins så landar den här nya sloten riktigt bra för oss som älskar free spins. Om du desutom har en försmak av mellanöstern och egypten teman då är det här en solklar vinnare från Red Tiger.

Inte nog med att Red Tiger lanserat några bra nya titlar i år. Man har dessutom redan tre titlar på ingång. Efterlängtade Wings of RA, Rainbow Jackpots och Golden Cryptex kommer inom loppet av en månad. Vi är riktigt imponerande av det mesta Red Tiger skapar just nu och har höga förväntingar på dessa släpp.

Med det sagt så tycker vi att du ska testa och se vad du tycker om Rio Stars, Dice Dice Dice och Jewel Scarabs! Om du får några in game free spins eller vill dela med av andra spel historer så hör av dig. Tills nästa gång så håller vi ögon och öron öppna för nya free spins!

// FreeSpinsNytt.se